“Musatinii”

Odata cu festivitatile dedicate celei de-a 136 aniversari a Colegiului National “Roman-Voda”, a fost semnat si actul de nastere al Clubului de istorie al scolii, intitulat “Musatinii”.

Clubul a fost initiat de membrii catedrei de istorie a scolii, in prezenta inspectorului de istorie, profesor Elena Preda, avindu-l drept coordonator pe profesorul doctor Ovidiu Albert si isi propune o altfel de abordare a istoriei in cadrul procesului educativ, considerata de catre fondatori o necesitate intr-o unitate scolara cu traditie indelungata in domeniul predarii si invatarii istoriei. “Cei 25 de elevi pasionati de istorie care s-au inscris la aceasta actiune isi propun nu numai sa exploreze diverse teme istorice, ci si sa se implice activ in realizarea unor proiecte scolare, sa participe la diverse olimpiade si concursuri scolare, sa realizeze o revista virtuala, sa aniverseze momentele deosebite din istoria nationala si din cea locala si sa intre in contact cu activitati similare din afara granitelor Romaniei”, a spus profesor Mihaela Tanovici, care se numara printre indrumatorii clubului.

2 thoughts on ““Musatinii”

  1. Buna treaba! Imi place melodia de pe fundal de la clipul zilei… :)) doar glumesc…am aflat si eu mai multe cu ocazia citirii acestui site…
    Bravo!

  2. Le doresc elevilor si profesorilor multa sanatate pentru a mai putea realiza asemenea articole informative…caci este nevoie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s